Kérdése van? Hívjon minket! +36703652644

Szakácsfáklya-Karamellizáló pisztoly

A szakácsfáklya, más néven flambírozó, egy konyhai eszköz, amelyet lánggal való hőkezelésre használnak. Elsősorban a cukor karamellizálására használják desszertek tetején, mint például a créme brulée, de sok más célra is használható.


3termék 13
Regisztrált Vásárlóinknak:
Ezt a terméket regisztrált vásárlóként 10%-kal olcsóbban veheted meg!
Raktáron (1 db)
14 189 Ft
3termék 13

  • Karamellizálás: A leggyakoribb felhasználása a desszertek, például a créme brulée tetején lévő cukor karamellizálása.
  • Pirítás: Húsok, zöldségek vagy más ételek külső rétegének megpirítására is használható.
  • Bőr eltávolítása: Baromfi bőrének eltávolítására is használható.
  • Olvasztás: Sajtok vagy más ételek olvasztására is használható.
  • Koktélok: Bizonyos koktélok készítésénél is alkalmazzák.

Típusai:

  • Kézi szakácsfáklya: A leggyakoribb típus, amely kézben tartható.
  • Asztali szakácsfáklya: Általában nagyobb és erősebb, mint a kézi változat, és az asztalon használható.

Használata:

  • A szakácsfáklyát bután gázzal kell feltölteni.
  • A láng erőssége általában állítható.
  • Használat közben óvatosnak kell lenni, mert a láng nagyon forró.

Biztonsági intézkedések:

  • A szakácsfáklyát mindig gyermekektől távol kell tartani.
  • Használat közben óvatosnak kell lenni, mert a láng nagyon forró.
  • Soha ne irányítsa a lángot gyúlékony anyagokra.

További információk:

  • A szakácsfáklya egy sokoldalú eszköz, amely sokféle célra használható a konyhában.
  • Használata egyszerű, de odafigyelést igényel.
  • A biztonsági intézkedések betartása elengedhetetlen a balesetek elkerülése érdekében.

 

 
Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
14 188 Ft - 14 349 Ft