Kérdése van? Hívjon minket! +36703652644

Gyémánt szív bonbon csokoládéforma (MA1993), 275x175 mm, polikarbonát
Gyémánt szív bonbon csokoládéforma (MA1993), 275x175 mm, polikarbonát
6 210 Ft 
5 713 Ft

Gyémánt szív bonbon csokoládéforma (MA1993), 275x175 mm, polikarbonát

Gyémánt szív bonbon csokoládéforma (MA1993), 275x175 mm, polikarbonát
Gyémánt szív bonbon csokoládéforma (MA1993), 275x175 mm, polikarbonát
Gyémánt szív bonbon csokoládéforma (MA1993), 275x175 mm, polikarbonát
Gyémánt szív bonbon csokoládéforma (MA1993), 275x175 mm, polikarbonát
Ez a tartós és könnyen kezelhető forma segíti a bonbonkészítőket abban, hogy létrehozzanak mesterien kidolgozott édességeket.
Rendelhető
8
6 210 Ft 
5 713 Ft
Kezdete: 2024.11.03   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 8
Megtakarítás 497 Ft
Részletek
Az olasz Martellato a piacon elérhető legjobb minőségű alapanyagból, Olaszországban gyártja csokoládé
polikarbonát öntőformáit. Az alapanyag minősége nemcsak a termék tartósságát befolyásolja, hanem a csokoládé
fényességéért is felelős. A Martellato polikarbonát formák rendeltetésszerű használat esetén akár 25 évig is
használhatóak, mosogatógépben moshatóak és mélyhűtőbe is tehetőek. Felületük tökéletesen sima és
egyenletes, ennek köszönhetően a csokoládé felülete is tökéletesen sima lesz. A formában lévő apró pici
lyukacskák révén a kész csokoládé vagy figura könnyedén kifordítható (nem alakul ki vákuum).

A polikarbonát formák belső felülete precízen kidolgozott és részletes mintákat tartalmaz, amelyek átadják a bonbonoknak egyedülálló és csodálatos megjelenésüket.

A formák elérhetők különböző méretekben és alakokban, így lehetőség van változatos és kreatív bonbonok létrehozására.

Az elkészítés egyszerű:

először a polikarbonát formákat alaposan meg kell tisztítani és szárazra kell törölni.

Ezután a bonbonok összetevőit - például a csokoládét vagy az tölteléket - egyenletesen el kell osztani a formákban.

Fontos, hogy a töltelék ne maradjon levegőbuborékos a formában, mert ez meghatározza a bonbonok minőségét.

Miután a töltelék megkötött, a polikarbonát formákat óvatosan ki kell üríteni, és a bonbonokat ki kell pattintani.

A végeredmény lenyűgöző bonbonok, amelyek egyszerre gyönyörűek és ízletesek.

A polikarbonát formák a bonbonkészítők segítségére vannak abban, hogy a legjobbat hozzák ki az alkotásaikból, és lehetővé teszik az egyedi és lenyűgöző édességek létrehozását.
Adatok
Márka
Martellato
Forma
Valentin nap
Cikkszám
Sz-Ma-MA1993
Hasonló termékek